Το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μύες, βελτιώνει την στάση σώματος χαρίζει ευλυγισία και ισορροπία

Ανακαλύπτοντας το pilates

H μέθοδος Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης. Επικεντρώνεται επίσης στην ευλυγισία των μυών , στην κινητικότητα των αρθρώσεων και στην ενδυνάμωση μέσω του ολικού εύρους κίνησης. Αντιμετωπίζει το σώμα σαν σύνολο για αυτό και δεν προκαλεί τραυματισμούς. Κάτι που καθιστά την μέθοδο και σαν άριστο μέσo αποκατάστασης τραυματισμών και χρόνιων παθήσεων.

Η φιλοσοφία του Pilates

Το πρόγραμμα ασκήσεων του Πιλάτες έρχεται να ενσωματωθεί στο πρόγραμμά μας. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμβαδίζει με τους φυσικούς και χρονικούς περιορισμούς μας, χωρίς να θυσιάζονται τα ευεργετικά του αποτελέσματα. Μέσω της άσκησης Pilates μπορεί να επιτευχθεί απώλεια βάρους, αυξημένη ευελιξία και βελτιωμένη κινητικότητα. Με έμφαση στις σωστές αναπνοές, στη σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης, στη συγκέντρωση και στην ομαλή ροή της κίνησης, έρχεστε σε αρμονία με το σώμα σας. Στην πραγματικότητα μαθαίνετε πώς να ελέγχετε την κάθε κίνησή του

Μυαλό και σώμα σε αρμονία

Οι ασκήσεις που συνδυάζουν μυαλό και σώμα όπως η μέθοδος Pilates, είναι δραστηριότητες όπου η πνευματική συγκέντρωση του ασκούμενου αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τις σωματικές κινήσεις που πρέπει να εκτελέσει. Με αυτόν τον τύπο άσκησης, η ποιότητα της κίνησης υπερισχύει της ποσότητας. Όλοι οι εκπαιδευτές δίνουν μεγάλη βάση σε όρους όπως ποιοτικές αναπνοές, ρυθμική εισπνοή και εκπνοή και σωστή στάση του σώματος.

Με έμφαση στην σωστή αναπνοή, τη σωστή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης και τη συγκέντρωση στην ομαλή ροή της κίνησης, έρχεστε σε αρμονία με το σώμα σας. Στην πραγματικότητα μαθαίνετε πώς να ελέγχετε την κάθε κίνησή του

Τι όφελος έχω από το pilates

-αύξηση της αναπνευστικής ικανότητας

-ενδυνάμωση των μυών του κορμού

-ευλυγισία

-συντονισμός σώματος και πνεύματος

-σωστή στάση

-ισορροπία

-μυϊκή συναρμογή

-οστική πυκνότητα και υγιείς αρθρώσεις

Pilates Reformer

Η ευεργετική προπόνηση του Pilates γίνεται ακόμα πιο αισθητή με χρήση του δημοφιλέστερου υλικού που χρησιμοποιεί το Pilates και είναι το κρεβάτι Reformer. To Pilates Reformer παρέχει τα πλεονεκτήματα του Pilates συμπεριλαμβάνοντας περετέρω δύναμη, ευλυγισία και ισορροπία. Ως αποτέλεσμα βελτιώνεται η καθημερινότητα του ασκούμενου, ο οποίος αποκτά καλύτερη στάση, κίνηση και κατά πολλούς ανακούφιση από πόνους όπως στην μέση και την πλάτη.Η ενδυνάμωση στο Pilates αφορά στους μύες του πυρήνα. Επίπεδοι κοιλιακοί, δυνατή πλάτη, τονωμένοι γλουτοί και γοφοί είναι τα αποτελέσματα στα οποία δίνεται έμφαση. Όλα αυτά ενισχύονται από τις μοναδικές και ποικίλες ασκήσεις που παρέχει το Reformer.

GROUP
3-4 Ατόμων
10
ΜΗΝΑΣ
PERSONAL
2 Ατόμων
15
ΜΗΝΑΣ
PERSONAL
1 Άτομο
30
ΜΗΝΑΣ

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.